Політика конфіденційності сайту

1. Загальні відомості

1.1. Перед використанням даного ресурсу, зверніть увагу на Політику Конфіденційності (надалі – Політика). Вона визначає ваші права та обов’язки при користуванні Сайтом. Описана Політика є необхідною частиною Умов користування – Угоди. У випадку, якщо Ви не згодні з окремим пунктом або Вас не влаштовує Політика в цілому, рекомендуємо припинити використання даного ресурсу.

1.2. Поняття та визначення, подані в даному документі, описані та подані в Розділі 1. Дані терміни є актуальними, якщо інше не передбачено Політикою.

1.3. Мета створення документу – інформування Користувачів про умови збирання, аналізу та використання особистих даних, які подаються на сайт. 

1.4.Написання свого номеру телефону, реєстрація особистого аккаунту означає згоду зі сторони Користувача на передачу і наступне зберігання інформації. Додатково можуть використовуватись інші відомості, отримані при використанні ресурсу. 

1.5. Обробка персональної інформації включає наступні етапи: збирання, накопичення, зміна, поновлення або видалення. Подані дії виконуються з метою функціонування Сайту.

1.6. Ресурс залишає за собою право на зміну Політики або будь-яких її частин. Сайт зобов’язується публікувати останні редакції документу, а також окремих пунктів. Час, в який були внесені зміни, буде поданий у графі «Дата змін». Ресурс проводить інформування Користувачів про редакцію Політики через: сповіщення в персональному профілі, телефонні повідомлення, електронне листування. Погоджуючись на використання Сайту після внесених змін, Користувач автоматично приймає описані пункти, як частину Політики.


2. Інформація, яку збирає та опрацьовує сайт.

2.1. Ресурс обробляє тільки дані, які Користувач надає самостійно, в добровільному порядку. До такої інформації відноситься:

  • - Дані, які потрібні при проходженні реєстрації і отриманні послуг на Сайті - номер особистого телефону. У випадку погодження на інформаційну розсилку повідомлень, пропозицій від Роботодавців – адрес e-mail (електронна пошта), контактний номер, зареєстрований в системах Telegram, WhatsApp або Viber.
  • - Інформація, яка необхідна для початку використання Сайту: ім’я та прізвище людини, дата народження, номер мобільного телефону, громадянство, освіта, спеціальність, наявність навичок і досвіду роботу в конкретній сфері, країна і назва міста (села) фактичного проживання особи. Додатково, Користувач погоджується надати: відомості про наявність біометричного документа та візи, адресу електронної поштової скриньки, інформацію про попередній досвід роботи (сфера, роки стажу, рівень навичок), дані про досвід роботи за кордоном, бажану дату працевлаштування, наявність водійського посвідчення (відкриті категорії), знання іноземної мови (яку саме, рівень), наявність кваліфікаційних сертифікатів.
  • - Відомості про бажаний тип роботи: індивідуальна, для сімейної пари, для робочої бригади.
  • - Особисту фотографію, резюме в відео форматі.
  • - Облікові записи Користувача в соціальних мережах.

2.2. Сайт аналізує та обробляє таку інформацію про Користувача, яка збирається в автоматичному режимі. До таких даних належать:

  • - інформація, яка дозволена діючим законодавством та стосується обладнання або виходу в мережу Інтернет, коли Користувач користується Сайтом: IP-адреса підключення, місцезнаходження пристрою, дані облікового запису, версія інтернет-браузера, операційна система обладнання, історія переміщення по веб-адресам, журнал переглянутих Користувачем вакансій на Сайті, кількість відповідей Роботодавців, тривалість відвідування конкретних сторінок, помилки при завантаженні або перегляді веб-сторінок;
  • - взаємодія між інтернет-сторінками, або телефонними номерами, які використовувались для зв’язку із нашим центром підтримки Користувачів. Дана інформація аналізується різними методами включаючи cookies-файли;
  • - статистичні дані: систематизована інформація із облікових записів Користувачів для дослідження бази зареєстрованих, розвитку Сайту, рекламних цілей. Інформація може бути оприлюднена і викладена в публічний доступ в загальному вигляді.

Подібні дані можуть носити статус «Персональних» лише в тих випадках, якщо вони дозволяють прямо визначити особу Користувача.


3. Використання персональної інформації

3.1. Сайт використовує особисті дані Користувача лише для конкретних цілей:

  • - надання зареєстрованим особам Послуг відповідно до Правил користування Сайтом;
  • - оцінка, аналіз та модернізація роботи сервісу;
  • - проведення ефективної адміністрації Сайту;
  • - виявлення та усунення функціональних недоліків Сайту.

- Додатково, ресурс використовує дані в цілях інформування Користувачів, потенційних клієнтів на рахунок оновлення сервісу, запровадження нових послуг, тощо. 


4. Оприлюднення та поширення Персональної інформації

4.1. Сайт не поширює особисту інформації зареєстрованих учасників, окрім ситуацій, в яких Користувач висловив на це повну згоду або згідно умов даної Політики.

4.2. Деяким третім особам може надаватися доступ до частини особистих даних. Це передбачено особливостями функціонування Сайту. До таких осіб відносять:

  • - роботодавці, які розміщують інформаційні оголошення на ресурсі з метою інформування Користувачів про вакансії, а також з метою майбутньої співпраці поза рамками Сайту;
  • - сайти-партнери, з якими даний Сайт має договір на співпрацю, взаємне розміщення інформації про Сайт або Послуги (в рекламних цілях, ринкова аналітика, публіцистичний матеріал, тощо).

Ці представники мають можливість обробляти Персональні дані Користувачів в рамках умов і особливостей роботи Сайту. Обсяг доступу, який надається даним особам, визначається адміністратором у строгій відповідності з правилами користування для Роботодавців та конкретних інтернет-ресурсів, з якими даний Сайт співпрацює.

Сайт не несе відповідальності за захист та збереження Персональної інформації, яка була оприлюднена суб’єктами першої категорії за межами даного ресурсу. Сайт не відповідає за ситуації, в яких Користувач самостійно розголосив дані в межах цього веб-ресурсу.

Умови та порядок збирання, аналізу, обробки та збереження інформації представниками першої категорії поза рамками Сайту відбувається згідно правил, визначених конкретними Політиками конфіденційності або іншими регулюючими документами цих суб’єктів. 

Згідно діючого законодавства, отримана сервісами інформації не може вважатися особистою і позначатися, як «Персональні дані». Незважаючи на це, Сайт не несе відповідальності за збір, обробку, аналіз та зберігання суб’єктами даних відомостей. Щоб дізнатися, як і в яких цілях отриману інформацію використовують сервіси, Користувачу необхідно звернутися до Політики конфіденційності, якої вони дотримуються. 

4.3. Сайт зобов’язується виконувати вимоги діючого законодавства. Згідно із цим пунктом, Персональна інформація може бути надана без попередження власника в декількох випадках:

  • - для протидії і захисту від шахрайства;
  • - у відповідь на скарги інших Користувачів;
  • - неправильне, незаконне використання платформи Сайту для персональних цілей;
  • - по вимозі суду, для розслідування, або на запит державних органів.

Сайт вважає факт розкриття даних в перелічених випадках абсолютно законним. При цьому, персональна інформація буде оприлюднена лише в об’ємі, достатньому для проведення розслідування. 


5. Зміна, видалення особистих даних із Сайту

5.1. Особа, зареєстрована на Сайті (Користувач) має право змінити дані через обліковий запис в довільний момент часу. Редагувати дозволено тільки власну інформацію. 

5.2. Користувач має право звернутися із запитом до адміністратора для зміни, редагування або видалення неправильних даних, які стосуються Користувача. Адміністратор зобов’язаний розглянути дану заявку протягом 3 діб з моменту її отримання. 

5.3. Користувач може звернутися до адміністратора із проханням видалити обліковий запис Користувача і його Персональні дані. Сайт зобов’язаний знищити всю інформацію, пов’язану із конкретною особою. Інформація Користувача видаляється остаточно та в повному об’ємі.


6. Захист особистої інформації. Термін зберігання даних Користувача

6.1. Сайт гарантує зберігання, обробку та використання Персональних даних Користувача згідно норм Закону України «Про захист персональних даних».

6.2. Сайт зобов'язується докласти зусиль для зберігання, обробки та використання особистої інформації відповідно до інших законодавств. 

6.3. Стандартний термін зберігання Персональних даних обирається із розрахунку досягнення умов, вказаних в пункті 3.1 даної Політики. При цьому, строк повинен бути не меншим, ніж 10 років. 

Особисті дані підлягають негайному знищенню по досягненню терміну давності або у випадках, передбачених діючим законодавством і умовами Політики. 


7. Контакт із Сайтом. Відповідальний адміністратор

7.1. Особа, яка відповідає за обробку Персональної інформації Користувача, являється адміністратором Сайту.

7.2. У випадках виникнення питань, пропозицій або запитів з приводу особистої інформації, Користувач може звернутися до адміністратора за електронною адресою.

ТОВ «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» ЄДРПОУ: 42927728 © 2014-2019. Ліцензія №860 видана міністерством соціальної політики України. Всі права захищено.

Правила користування сайтом  |  Політика конфіденційності сайту

ЄДРПОУ: 42927728

Ліцензія №860 видана міністерством соціальної політики України. Всі права захищено. © 2014-2019.

Telegram Viber